Villkor

 

Vi är glada att ha dig som kund hos oss och hjälper gärna till med eventuella frågor och funderingar. Vi vill såklart ha nöjda kunder, så om någon vara inte uppfyller dina önskemål är du välkommen att ta kontakt med oss så försöker vi att lösa det. 


Betalning
Du kan betala med kort, Paypal eller Klarna Check out. 


Leveransvillkor
Vi skickar din beställning med DHL eller Postnord. Standartfrakten oavsett antal varor är 69 kronor. Leveranstiden är 3-5 dagar. Vi ansvarar inte för förseningar orsakade av fraktbolaget. Du får förstås gärna hämta din beställning i butiken under ordinarie öppettider eller enligt överenskommelse. Vi har möjlighet att lagra ditt köp en längre tid om det önskas. Priset på våra möbler gäller vid avhämtning i butik. Vi kan oftast hjälpa till med utkörning på ön, men om avståndet är långt kan alternativet att anlita budfirma vara fördelaktigare då de kan samordna fler utkörningar och därmed hålla ned priset. 


Ångerrätt
Vi följer lagen om distansavtal vilket betyder att du som kund har 14 dagars ångerrätt. Vid retur får du själv stå för returfrakten. Återbetalning av ursprungligt ordervärde sker så snart varorna kommit tillbaka till oss i helt skick. Tänk på att packa väl och se till att information om ditt namn och ordernummer finns med. Returadress: LANDA, Västergarn Mafrids 764, 622 30 Gotlands Tofta. Varorna ska vara oss tillhanda senast 20 dagar efter det att du hämtat ut din beställning.


Ej uthämtade paket
Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten enligt distans-och hemförsäljningslagen. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (normalt 14 dgr), så debiterar vi faktisk returkostnad (normalt mellan 125-250:-):- samt en administrationsavgift på 50:- för vårt arbete med hantering av varorna.

GDPR
Den 25e maj 2018 trädde den nya dataskyddslagstiftningen (GDPR) i kraft inom EU. Alla uppgifter som finns lagrade hos oss kan du när som helst välja att begära ett utdrag ifrån, få dem ändrade eller raderade. Med lagen som grund har du också rätt att vända dig till Datainspektionen om du har eventuella åsikter kring hur vi sparar dina uppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att lämnas till tredje part eller föras över till land utanför EU. Har du några frågor som rör din integritet hos oss på LANDA eller av någon anledning vill kontakta oss kring hanteringen av dina personuppgifter så går det bra på landagotland@gmail.com

 

Kontaktinformation:
Besöksadress: LANDA, Norra Kustvägen 2 A, Klintehamn

Postadress: LANDA, Att: Karolina Lind, Västergarn Mafrids 764, 62230 Gotlands Tofta

E-post: landagotland@gmail.com

Mobil: 070-4448056 (Karolina)